Tietoja tuotteista

Paidan hintana on 15 €, mukin 15 €, kangaskassin 7 € ja trikoopipon 15 €. Hupparin hinta on 45 €, mutta jos ostat jäsenenä jotain muuta hupparin kaverina, hintana on huokea 40 €.

Saadut voitot käytetään kokonaisuudessaan rahoittamaan Fyysikkokerhon toimintaa, kuten tapahtumia, saunailtoja ja ekskursioita.

Alla on kuvat kustakin paitaväristä, mukin mallista ja kangaskasseista. Voit valita kaikista väreistä miesten tai naisten mallin, vaikka kuvat ovat miesten malleille tehtyjä. Paidan valmistuttaja on Fruit of The Loom ja painatuksen paitaan tekee Jyväskylän Multi Paino.

Ota huomioon, että XS-kokoja on vain naisten mallille ja 3XL ja isommat koot ovat vain miesten mallille rajoitetulla värivalikoimalla. Värit isoimmille paidoille ovat musta, valkoinen ja tumman sininen.

Mukeihin käytetään pohjana valkoista, ja kangaskasseja on mustina sekä luonnonvalkoisina.

Ennakkotilaus päättyy (30.9.2022). Ennakkotilauksen päätyttyä tilaajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse ja tuotteet voi maksaa verkkopankin kautta. Tämän jälkeen teemme tilauksen painolle. Painatuksessa voi kestää viikosta kuukauteen riippuen siitä, että onko painattajilla varastossa tarpeeksi haluamiamme tuotteita.

Jos tilauksesta tai paitoihin liittyvistä asioista nousee esiin kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä osoitteeseen rahastonhoitaja@jyfk.fi

Eng.:

The price of the t-shirt is 15 €, mug is 15 €, cloth bag 7 € and hats 15 €. The price of the hoodies is 45 €, but if you are a member, and you buy also something else besides the hoodie, the price will be only 40 €.

The income F(k) recieves from the sales will be used solely for the activities of F(k), including future events, sauna evenings, excurcions etc.

Below there are sample images for each color of the products. You have an option to choose to have a men’s or women’s model. The producer of the t-shirts is Fruit of The Loom and the printing is done by Multi Paino from Jyväskylä.

Mind that the XS-size is only available for the women’s model and the 3XL and larger than that is available only for the men’s model. The colors for sizes 3XL and bigger is limited for black, white and dark blue.

White mugs will be used for the printing, and cloth bags are available in black and natural white colors.

The preorder ends at (30.9.2022). After the preorder, we contact you by e-mail and the products can be paid by a bank transfer. The printing takes from a week up to a month depending on if the printing company has enough products on their storage.

If any questions arise about this form or in general about the t-shirts, you can contact rahastonhoitaja@jyfk.fi